dimarts, 31 de maig de 2011

Pizza Frita

ngredients Preparació

MASSA 3 tasses de farina 3 culleradetes de pols per enfornar Aigua freda Sal a gusta

SALSA 4 grans d'all picadets 1 llauna de tomàquets pelats cubetes Orenga i pebre a gust Formatge parmesà ratllat 250 grs.




Per la massa
Amassar la farina amb l'aigua freda fins a aconseguir una massa suau, tallar i fer boletes de 4 cm de diàmetre i estirar i aixafar-fins que arribin a 10 cm de diàmetre aprox. Quan tingui llista i calent la salsa, fregiu els discos dels dos costats en oli ben calent fins que quedi gairebé doradeta, no massa sinó queda molt dura i cruixent.
Pel que fa la treu de la paella posar en font i ruixar amb la salsa ben calenta i ruixar sobre la salsa amb abundant formatge parmesà.
No deixar refredar, servir així ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada