Pizzeries mes famoses de Nàpols

   pizzeria Da Michele
 
El 1870 la família de plom va donar lloc a una llarga tradició de cuiners de pizza mestre al cor del centre de Nàpols.

Michael plom fill de Salvatore, perfeccionat l'art de la família aprenen els secrets dels famosos mestres de Torre Annunziata, expert de la pasta i la pizza al forn.

Michael va obrir la primera pizzeria el 1906 en el lloc del nou hospital de palzzina Ascalesi, la construcció es veuen obligats a traslladar-se. El 1930, la pizzeria va ser traslladat a la seva actual ubicació a Via Cesare Sersale, definit per molts experts i periodistes, "el temple sagrat de la pizza"

Des de llavors, cinc generacions de cuiners de pizza mestre continuar el treball del fundador, respectant la tradició i la fidelitat a Michele, que només volia provar la pizza "Marinara" i la "Margherita" i ha afegit que "Papocchia" que alteren el sabor i l'autenticitat dels quals són coneguts i apreciats a tot el món.

El secret de l'èxit a llarg termini, són l'ús d'ingredients naturals i l'ús del mètode antic i provat de llevat de la massa.